Sposób przygotowania

Aronie i liście zalać wodą i gotować około 15 min.Wywar odcedzić do gorącego dodać cukier i kwasek cytrynowy,wymieszać i pozostawić do całkowitego ochłodzenia.Do zimnego wywaru dolać spirytus,rozlać do butelek i szczelnie zakręcić.Przechowywać w ciemnym i chłodnym pomieszczeniu.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    też świetna , lubię chyba wszystkie nalewki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    lubię takie naleweczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Fajna ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    uwielbiam naleweczki ;d
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    na pewno bardzo dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Pyszna:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    chetnie spróbuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !