Sposób przygotowania

Czekoladę łamiemy na małe kawałki, rozpuszczamy na parze (czyli garnek z czekoladą wkładamy do większego garnka, w którym wrze woda) wraz z masłem i miodem. Herbatniki drobno kruszymy. Do przestudzonej czekolady dodajemy herbatniki, pianki, rodzynki oraz żurawinę. Płaskie naczynie wykładamy folią aluminiową. Wykładamy na nią masę lekko dociskając. Wkładamy do lodówki na minimum 2 godziny.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    wygląda przepysznie !!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Pysznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna134

    Świetny pomysł! Kocie łby wyszły rewelacyjnie i zadziwiły rodzinkę :) Dzięki
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    jakie kolorowe no no
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    bardzo kolorowo:) każdy by się skusił:)
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    fajnie tak apetycznie
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    fajnie tak apetycznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !