Sposób przygotowania

Galaretkę agrestową przyrządzić według przepisu na opakowaniu. Wlać do 4 salaterek. Zostawić do stężenia. Truskawkową galaretkę również przygotować według przepisu na opakowaniu, zostawić do całkowitego ostygnięcia. Zimną galaretkę truskawkową wlać na zastygniętą agrestową. Odstawić w chłodne miejsce do stężenia. Owoce pokroić w drobną kostkę, posypać nimi stężałą galaretkę.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Fajne. łatwe i smaczne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    -proste a jakie pyszne/wielbicielka galaretek
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    apetycznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !