Sposób przygotowania

marchew obrać, pokroić na cienkie plasterki.cebulę posiekać.dusić pod przykryciem z masłem i małą ilością wywaru.gdy marchew będzie miękka, oprószyć mąka,zalać resztą wywaru,posolić.wsypać ryż i gotować do miękkości.zupę podawać z natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    Fajna, prosta zupa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    na pewno jest smaczna :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Takie proste rzeczxy zawsze są dobre i wszystkim smakują.
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    dobre
  • 3
    original
    Opublikowano

    owocówka

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    piotr20091991@wp.pl

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    często taką robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !