Sposób przygotowania

Kapustę posiekać, zalać bulionem i dusić do miękkości. Cebulę pokroić, zeszklić na oleju, opruszyć w mące, poddusić jeszcze chwilę. Przełożyć do kapusty, zdjąć z ognia. Kapustę wystudzić, dodać jajko, ketchup, bułkę tartą, ser, przyprawić pieprzem oraz solą, wymieszać. Z masy formować krokiety, panierować w bułce, smażyć na oleju. Podawać polane sosem np. pomidorowym. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    jeszcze nie robiłam lecz spróbuję, bo przepis wydaje mi się ciekawy.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    fajne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !