Sposób przygotowania

Wystarczą 3 główki brokułów , i najpierw trzeba odciąć same kwiatostany i ugotować do miękkości . Zmiksować a potem dodać pastę , jeśli lubimy taka pastę możemy dać jej więcej . Mieszamy dokładnie wszystko , potem doprawiamy śmietaną . Bryndzę rozpuszczamy na patelni . Do każdego talerzyka zielonej zupy włożyć po kilka białych kleksów i posypać płatkami .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    piotereq

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    nie próbowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !