Sposób przygotowania

Zlać syrop ananasowy z puszki, jest około 300 ml, rozpuścić w nim galaretkę ananasową, ostudzić, poczekać aż będzie tężeć, wtedy wymieszać z jogurtem naturalnym i drobno pokrojonymi ananasami, zostawić 16 większych kawałeczków do ozdoby. Wafelek zetrzeć na tarce do miseczki, Gdy masa jest już gęstawa wlać do wysokości 1/3, posypać 2 łyżkami startego wafelka, znów wlać masę ananasową, posypać wafelkiem i ozdobić 4 kawałkami ananasa.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Muszę dodać że Ten syrop to należy najpierw zagotować, a potem w nim rozpuścić galaretkę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    pyszna musi być ta fantazja
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    rozkosz dla podniebienia

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !