Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka arbuzowo-gruszkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

arbuz 1/2 szt
gruszki 4 szt
sherry 2 łyżki
sok z cytryny
imbir odrobina
miód do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka arbuzowo-gruszkowa

Arbuza obrać i pokroić w zgrabne kosteczki. Gruszki umyć, obrać, pokroić w kostkę i od razu skropić sokiem z cytryny. Do miski dodać owoce, wlać sherry,dodać imbir i miód. Wszystko ze sobą wymieszać. Przełożyć do pucharków i od razu podawać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak