Sposób przygotowania

Pierś oczyszczamy, kroimy na mniejsze kawałki i rozbijamy je tłuczkiem. Tak przygotowane przyprawiamy przyprawą złocisty kurczak oraz solą i pieprzem do smaku. Obtaczamy je w roztrzepanym jajku i bułce tartej. Smażymy na małym ogniu z obu stron.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    uwielbiam!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    To mój ulubiony!
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    mój ulubiony
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pycha,też tak robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    Pyszny;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pycha i młode ziemniaczki do tego i sałateczka jakas, mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    lubię kotlety
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Lubię :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !