Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wołowina z fasolą

2.0
(3)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wołowina
cebula czerwona
sól
pieprz
papryka mielona
olej do smażenia
czosnek

Przepis i sposób przygotowania na: Wołowina z fasolą

Mięso przyprawiamy do smaku i smażymy na małym ogniu do czasu aż będą prawie gotowe. Dodajemy do niego pokrojoną czerwoną cebulę i 1 ząbek czosnku (może być pokrojony na malutką kostkę) i smażymy do czasu aż cebula nie będzie szklista. Dolewamy do tego ciepłą wodę i przykrywamy. Gotujemy do czasu aż mięso będzie gotowe. Na koniec wrzucamy fasolę i chwilę gotujemy.
Podajemy z ziemniakami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina47 15.05.2012 08:33
pycha
Emiliozo 04.10.2011 18:25
rzadko jadam wołowinę
eduszo
eduszo 27.07.2011 08:37
Jak chili con core,lubie to.
Grazyna0211 17.04.2011 16:32
smaczne i sycące danie
gacopierz23 06.04.2011 11:36
a to ciekawe
m1monika 02.04.2011 17:25
zgadzam się komentarzem powyżej :)))
MAR3STA 22.03.2011 16:52
smaczne danie;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak