Sposób przygotowania

Mięso przyprawiamy do smaku i smażymy na małym ogniu do czasu aż będą prawie gotowe. Dodajemy do niego pokrojoną czerwoną cebulę i 1 ząbek czosnku (może być pokrojony na malutką kostkę) i smażymy do czasu aż cebula nie będzie szklista. Dolewamy do tego ciepłą wodę i przykrywamy. Gotujemy do czasu aż mięso będzie gotowe. Na koniec wrzucamy fasolę i chwilę gotujemy.
Podajemy z ziemniakami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne danie;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    zgadzam się komentarzem powyżej :)))
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    a to ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczne i sycące danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Jak chili con core,lubie to.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    rzadko jadam wołowinę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !