Sposób przygotowania

Na patelni rozgrzać oliwę. Wsypać mrożone warzywa. Posypać ziołami, solą oraz pieprzem. Smażyć razem, mieszając, przez 5 minut. Dodać śmietanę. Posypać oderwanymi listkami bazylii.. Doprawić przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Przykryć i dusić na małym ogniu przez 5 minut. W tym samym czasie ugotować al dente makaron zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu, odcedzić, włożyć do warzyw, posypać parmezanem, wymieszać. Ozdobić pozostałymi listkami bazylii.SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    fajniutkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    uwielbiam takie dania
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !