Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z rzepy i marchwi z kiełkami zbóż

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzepa 5 szt
marchewka 5 szt
szczypiorek posiekany 1,5 łyżki
koperek posiekany 1,5 łyżki
sok z cytryny 2 łyżki
olej sojowy 4 łyżki
kefir 3/4 szkl
cukier do smaku
sól do smaku
kiełki pszenicy 1,5 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z rzepy i marchwi z kiełkami zbóż

Rzepy i marchew opłukać,obrać i zetrzeć na tarce o oczkach średniej wielkości,do oleju dodać sok z cytryny i przyprawy,następnie połączyć wszystkie składniki,wymieszać i odstawić na kilka minut przed spożyciem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak