Sposób przygotowania

Cebulę kroimy w drobniutką kostkę i wrzucamy na rozgrzaną patelnię. Pieczarki myjemy, osuszamy i ucieramy na tarce na dużych oczkach. Dodajemy do cebuli. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Jajka wbijamy do miski i mieszamy. Doprawiamy.
Nagrzewamy patelnię o grubym dnie. Lekko nacieramy ją tylko olejem i ustawiamy foremkę do jajek sadzonych. Nakładamy farsz z pieczarek i nalewamy jajka. Smażymy z obu stron. Przed podaniem posypujemy rzeżuchą. Nie zmieni ona smaku a zapewni nam dawkę cennych witamin.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    super apetyczny :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Coś w sam raz na śniadanie dla mnie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    dziękuję :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    apetyczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mniam, musi być pyszny :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !