Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dynia szparagowa z bułką i masłem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło w/g uznania
sól do smaku
pieprz do smaku
dynia 50 dkg
Bułka tarta klasyczna Prymat 5 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Dynia szparagowa z bułką i masłem

Dynię pokroić w słupki ,ugotować w wodzie z dodatkiem soli i cukru,zrumienić bułkę tartą,dodać do bułki masło i polać odcedzoną dynię.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iza15 02.09.2011 21:09
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak