Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filet drobiowy\'\'Ryszarda\'\'

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 60 dkg
mąka ziemniaczana 4 łyżki
olej roślinny w/g uznania
sól do smaku
pieprz do smaku
papryka czerwona 5 szt
cebula 1,5 szt
bulion 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Filet drobiowy\'\'Ryszarda\'\'

Filety opłukać,obtoczyć w mące ziemniaczanej ,obrumienić na tłuszczu,przełożyć do rondla,cebulę pokroić w kostkę,poddusić na oleju,dodać do mięsa cebulę i pokrojoną w kostkę paprykę,dusić około 30 min,podlewając niewielką ilością bulionu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota59 25.12.2011 11:44
smaczny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak