Sposób przygotowania

pieczarki gotujemy w osolonej wodzie ok 20-25 minut, nastepnie płukamy w zimnej wodzie i ucieramy na grubych oczkach, jak również ser. Ogórki, jajka i cebule kroimy w zgrabną kostkę. Całość mieszamy z majonezem i doprawiamy przyprawami do smaku

Komentarze

  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    zapomniałam dopisać do składników \"0,5 puszki kukurydzy\" - należy dodać do pozostałych składników:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smakowałoby mi:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza666

    A nie łatwiej byłoby pieczarki zetrzeć surowe na tarce i odparować na patelni?;) Pomysł bardzo hmm smaczny;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    smacnze
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszna sałatka;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !