Sposób przygotowania

Mleko schłdzić,galaretki rozpuścić,każdą osobno,schłodzone mleko ubić do konsystencji piany,podzielić na połowę,do jednej połowy piany dodać galaretkę agrestową,do drugiej truskawkową,pianę dalej ubijać,aż będzie sztywna,wylać pianę agrestową na dno tortownicy,na nią piankę truskawkową i pozostawić do zastygnięcia,owoce opłukać,obrać i ułozc na piance,zalać galaretką pomarańczową,piankę można wykładać na biszkopty lub herbatniki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    dobry na ciepłe dni, które wkrótce nadejdą :) mleko skondensowane słodzone, czy nie?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !