Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka w sosie majonezowo-czosnkowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 5 sztuk
majonez 5 łyżek
śmietana 3 łyżki
czosnek 2 ząbki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka w sosie majonezowo-czosnkowym

Jajka gotujemy, studzimy obieramy , przekraiamy na połówki. Majonez mięszamy ze smietana dodajemy rozgnieciony czosnek i całość mięszamy podajemy jajka polane sosem mozna udekorować koperkiem lub pietruszką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iza15 05.04.2011 13:02
lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak