Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bezowy tort z bita smietana

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

winogrona
brzoskwinie
śmietana kremowa 30% 2
tort bezowy 1
dżem porzeczkowy 1

Przepis i sposób przygotowania na: bezowy tort z bita smietana

Podklady do tortu smarujemy dzemem porzeczkowym. kaldziemy jeden na drugim. Caly tort z gory i bokow smarujemy obita smietana kremowka. Przyozdabiamy owocami. Posypujemy posypka. Szybko i smacznie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

edyta44 19.05.2012 13:50
pieknie
Margo1 11.02.2012 14:20
wyśmienity
Margo1 11.02.2012 14:20
wyśmienity
banditka 01.06.2011 10:22
sliczny!
Edyta38 09.05.2011 09:20
pyszny
kochanyptysiu 01.04.2011 09:24
podklady bezowe sa w tesco i carrefourze
Kate131 24.03.2011 07:48
robie podobny
matii6 21.03.2011 14:29
super,,
Agnieszka_B 20.03.2011 17:41
Piękny torcik:)
artur7 20.03.2011 11:55
smaczne
marta1371 20.03.2011 11:44
śliczny i zapewne smaczny
aginaa 20.03.2011 11:40
ja kupuje w tesco, carrefourze, polecam :)
krzyniu1984 20.03.2011 10:06
bardzo ładny
IZABELA29 20.03.2011 09:31
a ja takowych tez nie widziałam
ben-ka 19.03.2011 17:01
a ja nigdzie nie mogę kupić gotowych podkładów bezowych:(

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak