Sposób przygotowania

Dżem włożyć do rondelka,podgrzać,przetrzeć przez sito,połączyć z sokiem z cytryny ,kiełbasę podzielić na porcje i ponacinać,piec na grilu,w połowie pieczenia posmarować glazurą,podawać z pozostałą glazurą,można przybrać morelami z kompotu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ciekawe połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    takiej nie jadłam ale brzmi ciekawie;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    eklerek

    ciekawie się zapowiada
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    iza15

    apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Ciekawe jak smakuje!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    fantastyczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    nietypowe polaczenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !