Sposób przygotowania

Mięso rozbić tłuczkiem,posolić,posmarować glazurą,jako glazury użyć schłodzonego dipu śliwkowego,piec na grilu,smarując od czasu do czasu sosem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Tylko jeszcze kupić cielęcinkę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    anestis

    na przepis dużo produktów nie trzeba i przepis wydaje się nie trudny , tylko szkoda że zdjęcia nie ma
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    proste i smaczne;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    wykwintnie- pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    anoosia

    musi być fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !