Sposób przygotowania

Do mięsa mielonego dodać namoczoną i wyciśniętą bułkę,dodać jajko,przyprawy i dobrze wyrobić.Cebulę,ogórek i bekon pokroić w paseczki.Z mięsa mielonego uformować kulkę jak na klopsa,rozpłaszczyć na dłoni,na środek położyć troszkę ogórka,cebulki i bekonu.Zwinąć formując roladkę.Obtoczyć w bułce tartej i smażyć na patelni.Można zrobić wersję z przesmażonymi pieczarkami.Podawać z sałatkami z warzyw.

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    fajny sposób na pewno wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    mielone,to mielone dobre są na różne sposoby.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    prawie jak zrazy.....
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super wyglądają
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    zapowiadają się pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo pomysłowe mielone.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !