Składniki:
wywar z kości i warzyw | 1,5 l |
buraki | 800 g |
grzyby suszone | 6 sztuk |
sól | 1 szczypta |
ziele angielskie | 5 sztuk |
Liść laurowy suszony Prymat | 6 sztuk |
zakwas buraczany | 1 sztuka |
czosnek | 1 ząbek |
wywar z kości i warzyw | 1,5 l |
buraki | 800 g |
grzyby suszone | 6 sztuk |
sól | 1 szczypta |
ziele angielskie | 5 sztuk |
Liść laurowy suszony Prymat | 6 sztuk |
zakwas buraczany | 1 sztuka |
czosnek | 1 ząbek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: