Sposób przygotowania

Grejpfruty i dwie pomarańcze obrać.Jedną pomarańczę i jednego grejpfruta pokroić w plasterki.Wykroić miąższ spomiędzy błonek drugiego obranego grejpfruta i pomarańczy(róbmy to nad miseczką do której spłynie sok).Wycisnąć sok z ostatniej pomarańczy.Sok pomarańczowy i grejpfrutowy połączyć z campari i cukrem waniliowym.Gruszkę i jabłko pokroić w ćwiartki,wyciąć gniazda nasienne.Gruszki pokroić w cząstki,jabłko na kawałki.Przygotowane owoce zalać marynatą,odstawić na 30 minut.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    świetna sałatka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    świetna sałatka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    superowa!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !