Składniki:
fasolka szaragowa | 1/2 kg |
szynka wiejska | 25 dag |
ser żółty | 30 dag |
jajko | 4 szt |
mleko | 2 szkl |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 4 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
masło do formy | |
bulion | 1 kostka |
fasolka szaragowa | 1/2 kg |
szynka wiejska | 25 dag |
ser żółty | 30 dag |
jajko | 4 szt |
mleko | 2 szkl |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 4 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
masło do formy | |
bulion | 1 kostka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: