Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ogórki nadziewane

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórki 5 szt
serek homogenizowany 1 szt
koperek 1 łyżka
szczypiorek usiekany 1 łyzka
szynka 6 dkg
sól do smaku
pieprz do smaku
sok z cytryny 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Ogórki nadziewane

Obrane ogórki przekroić na pół wzdłuż i łyżeczką usunąć pestki i część miąższu, łódeczkę solimy i skrapiamy sokiem z cytryny. Szynkę pokrojoną w kostkę mieszamy z serkiem, koperkiem i szczypiorkiem po czym doprawiamy. Masą napełniamy ogórki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

motomaniak 03.09.2011 12:02
fajne
Juleczka20 06.08.2011 09:49
super
tomek18 07.07.2011 15:20
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak