Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip brzoskwiniowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

serek homogenizowany 10 dag
drzem brzoskwiniowy 3 łyżki
śmietana 3 łyżki
musztarda 1 łyżka
chrzan tarty 1 łyżeczka
pieprz do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Dip brzoskwiniowy

Drzem przetrzeć przez sito lub zmiksować. Dodać serek homogenizowany, śmietanę, musztardę, chrzan i dokładnie wymieszać. Przyprawić do smaku. Podawać do potraw z grilla.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 19.02.2013 18:43
ciekawe
IlonaAlbertos 25.11.2012 01:01
Słodko- ostre połączenie, zapowiada się dość ciekawie.
Ela_kocht_gern! 19.03.2011 17:41
oryginalny :)
Małgorzata113 19.03.2011 10:07
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak