Sposób przygotowania

ser pokroić na mniejsze kawałki i zawinąć w folię aluminiową. położyć na grilla od czasu do czasu zaglądać. jak tylko zmieni stan stały na płyny wyjąć na talerzyk. podawać gorący z żurawiną lub borówkami. moja mama zrobiła żurawinę z gruszkami świetnie do tego pasuje.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Musze spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    extra, muszę wypróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    super pomysł na grila
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !