Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg z rozmarynem

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pstrąg
sok z cytryny
pomidorki koktajlowe kilka
rozmaryn
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg z rozmarynem

Oczyszczonego , osuszonego pstrąga solimy polewamy sokiem z cytryny. do ryby do środka wkładamy przekrojone na pół pomidorki i postarajmy się aby rybę zawinąć w folię aluminiową i po prostu pieczemy go pół godzinki w gorącym piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ania67 25.05.2011 14:20
pasują do siebie te smaki- pycha
ElizaT 06.04.2011 08:56
bardzo lubię pstrąga. Wyśmienita ryba.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak