Sposób przygotowania

Filety najpierw skrapiamy sokiem z cytryny , posypać solą , kolendrą , owinąć folią i wstawiamy na parę godzin do lodówki. W między czasie pieczarki pokroić w plasterki również skropić sokiem z cytryny , posypać pieprzem , cebulkę pokroić w talarki. Naczynie żaroodporne smarujemy masłem układamy ładnie filety pokrojone na porcje , na rybę kłaść plasterki cebuli , posypać znów solą pieprzem a na wierzchu układamy pieczarki całość polewamy stopionym masłem i pieczemy do 40 minut. Gdy już wyjmiemy to możemy posypać natką

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !