Sposób przygotowania

Do gotującej się wody dodać liść laurowy, pieprz ziarnisty, pieprz ziołowy, sól, zagotować i dodać kiełbasę białą. Gotować do miękkości. Dodać kawałki selera, kawałki czosnku, ziele angielskie i dalej gotować na małym ogniu do miękkości. Gdy kiełbasa będzie miękka, wyjąć, pokroić na kawałki i z powrotem wrzucić do garnka. Dodać pokrojone jajka, majeranek. W pół szklance wody rozprowadzić żurek, połączyć z kilkoma łyżkami gorącej zupy, po czym wlać do garnka. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    taki jak lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    taki jak lubie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !