Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta twarogowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser biały 30 dag
ząbki czosnku 2 sztuki
cebula 1 sztuka
szczypiorek posiekany 3 łyżki
masło 1 łyżka
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta twarogowa

Ser rozetrzeć na masę, cebulę posiekać, czosnek rozetrzeć z solą, masło utrzeć w misce. Dodać do tego czosnek, ucierając dodawać ser i cebulę. Gdy powstanie jednolita masa, wmieszać szczypiorek, przyprawić solą do smaku. Smarować kromki chleba.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia47-47 08.04.2011 17:14
musi być dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak