Sposób przygotowania

Czosnek przepuszczamy przez praskę.
Następnie z rozmarynu, papryki, maggi i czosnku robimy pastę. Ćwiartki kurczaka dokładnie myjemy, osuszamy, nacinamy kurczaka między mięsem a skórą, wkładamy do niej 1/3 przygotowanej pasty. Całość odstawiamy na godzinę do lodówki.
Następnie po tym czasie na patelni rozgrzewamy olej, wkładamy kurczaka i smażymy około 25 minut.
Podajemy z ziemniakami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Aromatyczny kurczaczek
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    rozmarzyłem się :o)
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    malcik111

    bardzo lubię rozmaryn
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !