Sposób przygotowania

kotlety rozbijamy, nacieramy jarzynką i pieprzem, na każdy z kawałków kładziemy gruby plasterek sera żółtego, posiekany koperek i po pół łyżeczki majonezu. Zawijamy roladki i spinamy wykałaczkami. Rozgnieciony czosnek mieszamy z odrobiną soli i 2 szczyptami przyprawy do wieprzowiny, mieszamy i nakładamy na mięso, następnie panierujemy tradycyjnie w jajku i bułce, po czym smażymy na głębokim tłuszczu po obu stronach na rumiany kolor. Podajemy gorące, aby ser był ciągnący.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Mjami :) aż ślinka cieknie! Lubię zawijasy z niespodzianką:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    piękne i smaczniutkie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza666

    No z majonezem to jeszcze nie robiłam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie schabowe...
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Bardzo smaczne roladki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !