Sposób przygotowania

porcje rosołowa zalać wodą i gotować ok 15 minut, po tym czasie można wyjąć mięso i wrzucić warzywa. Kiedy będą miękkie, odlać ok 0,5l wywaru, dodać odsączony groszek i wszystko zmiksować blenderem na gęsty krem. W razie potrzeby dolać trochę wywary.dodać śmietany . można też posypać grzankami ale nie trzeba .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Uwielbiam zupy kremy i od dawna zbieram się do zrobienia takiej z bobu, ale nie mogę nigdzie trafić na bób :|
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    To była taka moja refleksja po przeczytaniu przepisu na Twoją zupę-krem - wygląda naprawdę pysznie! :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    anestis

    dziękuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !