Sposób przygotowania

Buraków nie obieramy , tylko gotujemy je ze skórką , gotujemy tak długo aż będą miękkie , potem odstawiamy ab przestygły . Ciepłe obieramy i kroimy w kawałki prosto na talerz troszkę posypujemy szczypiorkiem a resztą dekorujemy , tak samo cytrynkę użyjmy jako dodatek do dekoracji.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Bardzo sympatyczne warzywo do obiadu :)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    super dodatek do obiadu zwłaszcza dla kogoś kto uwielbia buraczki:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !