Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rosół szkocki

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

baranina 600 g
włoszczyzna 1 opakowanie
migdały 40 g
natka pietruszki 1 łyżki
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta
ryż 100 (ugotowany)

Przepis i sposób przygotowania na: rosół szkocki

mięso umyć zalać zimną woda posolić ugotować warzywa umyć opłukać pokroić w paseczki włożyć do mięsa pod koniec gotowania migdały sparzyć obrać ze skórki mięso wyjąć pokroić w paseczki włożyć ponownie do rosołu razem z migdałami ryżem i natką oraz przyprawami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

AgaS10 31.08.2011 20:20
fajny:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak