Sposób przygotowania

Mięso jedno i drugie przepuszczamy przez maszynkę razem z namoczoną bułką, dodajemy mleko, sos sojowy, pietruszkę, sól, pieprz, czosnek i paprykę do smaku. Wyrabiamy całość na gładką masę i formujemy w słupki po czym uformowane kładziemy w brytfannie i przykrywamy folią aluminiową i pieczemy ok pół godziny.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    ciekawy przepis
  • 4
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Fajny przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Przepis fajny :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !