Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rosół olga

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kura lub kurczak 800 g
włoszczyzna 1 opakowanie
pieczarki 150 g
natka pietruszki 1 łyżki
wino białe wytrawne 1 kieliszek
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: rosół olga

kurę umyć zalać zimną wodą ugotować pod koniec gotowania dodać oczyszczoną i opłukaną włoszczyznę miękka kur e wyjąć odzieli kości od mięsa pieczarki oczyścić opłukać drobno pokroić włożyć do rosołu gotować 5 minut potem połączyć z mięsem i natką oraz doprawić do smaku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak