Sposób przygotowania

Indyka pokroić w małą kostkę, dodać 2 łyżki przyprawy Gyros, 1 łyżeczkę papryki, szczyptę chili i oregano, wlać 2 łyżki oliwy, wymieszać i odstawić do lodówki. Usmażyć indyka na rumiano na patelni grillowej. Do 2 łyżek majonezu domowego zrobionego wg mojego przepisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/118384/domowy-majonez.html, dodać 1 łyżeczkę keczupu, wymieszać, !/2 kapusty pekińskiej drobno posiekać, dodać drobno pokrojone ogórki konserwowe i zielony ogórek pokrojony w ćwiartki, oraz usmażonego indyka, dodać majonez, wymieszać i schłodzić w lodówce.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    smakowicie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    smaczna zapewne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    o fajna propozycja :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !