Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

podgrzybki z folii

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

podgrzybki 50 dag
cebula 2 szt.
boczek wędzony 15 dag
sól
pieprz
bazylia
olej 1 łyżka
folia aluminiowa

Przepis i sposób przygotowania na: podgrzybki z folii

Arkusze folii aluminiowej posmarować olejem. Cebulę obrać, wypłukać, pokroić w cienkie paseczki. Grzyby oczyścić, umyć, osączyć na sicie. Na folii układać najpierw cebulę, potem grzyby, na wierzchu boczek. Oprószyć przyprawami. Zawinąć ułożyć na ruszcie. Piec

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iga2 20.03.2011 14:32
fajny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak