Sposób przygotowania

Kalafiora rozdrobnić, wrzucić do wrzącej, osolonej wody i ugotować. Gdy będzie miękki wyjąć i przetrzeć przez sito. Połączyć przecier z z wywarem z warzyw i wywar z kości. Dodać śmietanę rozrobioną z mąką. Zupę zagotować, dodać tłuszcz i doprawić do smaku.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mniam!!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mniam!!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !