Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

selery po wiedeńsku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

selery 1-2 szt.
sok z cytryny
masło 20 gram
cukier
sól
ocet 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: selery po wiedeńsku

Selery obrać, najpierw pokroić w ćwiartki, a później w cieniutkie plasterki i skropić sokiem z cytryny. Dusić selery do miękkości w niewielkiej ilości wody z masłem, solą, octem i cukrem. Posypać posiekaną natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aleksa123 12.09.2011 14:20
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak