Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka z fasoli szparagowej z mięsem gotowanym

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola szparagowa 40 dag
ser żółty 10 dag
gotowane mięso 10 dag
pieczarki 10 dag
sos Vinaigrette
sałata 3 liście

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z fasoli szparagowej z mięsem gotowanym

Fasolę ugotować, pokroić w niewielkie ukośne kawałki, dodać ser pokrojony w kosteczkę, mięso pokrojone. Umyć pieczarki, pokroić podsmażyć na patelni do momentu odparowania wody, przestudzić. Wymieszać sałatkę z pieczarkami i sosem, ułożyć na liściach sałaty- posypać zieleniną.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iga2 20.03.2011 14:28
fajna i smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak