Składniki:
smalec | 2 łyżki |
śliwki suszone | 20 dkg |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
wino czerwone wytrawne | 2/3 szklanki |
płatki migdałowe | 20 gram |
sól | |
pieprz | |
wieprzowina | 60 (łopatka) |
Ziele angielskie całe Prymat | 3 szt |
smalec | 2 łyżki |
śliwki suszone | 20 dkg |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
wino czerwone wytrawne | 2/3 szklanki |
płatki migdałowe | 20 gram |
sól | |
pieprz | |
wieprzowina | 60 (łopatka) |
Ziele angielskie całe Prymat | 3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: