Sposób przygotowania

Pieczarki pokroić w plasterki , na patelni na masełku podsmażamy czosnek drobno pokrojony , cebulę i te pieczarki , posypać solą , pieprzem . Odstawić Do garnka do gotowania na parze wlewamy troszkę wody przykrywamy i postawić na małym ogniu Dziurkowaną wkładkę do tego garnka wykładamy pergaminem i układamy na tym filety , zebrać i pozaginać brzegi pergaminu tak aby nam powstał kształt pieroga , gdy woda w garnku zacznie wrzeć , włożyć do niego wkładkę , przykryć pokrywką i gotować 15 minut. Następnie przekładamy rybę na płytki półmisek usuwając pergamin, obkładamy gorącymi pieczarkami , jeszcze tylko posypujemy natką pietruszki i polewamy sosem z patelni .

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    zdrowo i jednocześnie smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    delikateski
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super lekki obiadek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    rybka jest zdrowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !