Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zrazy rybne

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

dorsz 4 filety
koncentrat pomidorowy 2 łyżki
Musztarda miodowa Prymat 2 łyżki
sok z cytryny
ogórki konserwowe 2 szt
olej do smażenia
sól do samku
cebula 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: zrazy rybne

Filety doprawic sola pieprzem , Musztardę wymieszac z koncentratem.Posmarować tym jedną stronę filetów.Ogórka cebulę pokroić i nałożyć na posmarowanego fileta.Zrolować. Smażyć ok 15 min na oleju. Przed podaniem posypać posiekaną natką .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

artur7 07.08.2011 19:29
pycha
kriso 05.08.2011 14:23
rewelacja
Gabriela7 04.03.2011 07:24
smaczne musi być
Agnieszka191 01.09.2010 21:08
no no ile to z ryb mozna zrobić
pauluna
pauluna 01.09.2010 14:28
super
pioge7 13.06.2010 09:46
super, muszę spróbować!
Ewa111 06.06.2010 20:05
Nigdy nie robiłam zrazów z ryb, koniecznie muszę wypróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak