Sposób przygotowania

Do garnka włożyć umyte mięso, zalać gorącą wodą, dodać utartą na tarce o dużych otworach marchew, kostki rosołowe i ugotować do miękkości. Gdy mięso miękkie, wyją i bardzo drobno pokroić. Włożyć do wywaru, dodać odsączoną z zalewy kukurydzę i groszek. zagotować. Z jajek i mąki zrobić ciasto, zalać na gotującą się zupę. Przyprawić do smaku solą, pieprzem i przyprawą maggi. Przed podaniem posypać natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajne połączenie składników. Musi być smaczna.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna zupka
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszna zupa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !