Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rosół maria I

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

włoszczyzna 1 opakowanie
wołowina 800 g
papryka konserwowa 4 sztuki
natka pietruszki 1 łyżeczka
papryka mielona 1 szczypta
sól 1 szczypta
peiprz 1 szczypta
przyprawa do zup 1 szczypta
ryż 50 (ugotowany)

Przepis i sposób przygotowania na: rosół maria I

mięso umyć zalać zimną wodą ugotować pod koniec gotowania dodać oczyszczoną i opłukana włoszczyznę fasolę przebrać zalać zimną woda zagotować pozostawić na 2 godziny potem ugotować w tej samej wodzie rosół połączyć z odcedzona fasolą ryżem papryką pokrojona w paseczki i posiekana natka zagotować doprawić do smaku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak