Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

roladki z nadzieniem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szynka konserwowa 30 dag
chrzan ze słoika 1
sól do smaku
szczypiorek
pomidor 1 sztuka
ogórek 1 sztuka
jajko ugotowane na twardo 10 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: roladki z nadzieniem

jaka po ugotowaniu mielimy i mieszamy z chrzanem.przyprawiamy,masa ma wyjść bardzo ostra.na następny dzień nieco straci ostry smak.na plastry szynki nakładamy masę,zwijamy w roladki.układamy na półmisek.dekorujemy zieleniną,pomidorem,ogórkiem i szczypiorkiem.roladki są bardzo smaczne,robię je zawsze na święta wielkanocne.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

patusia 18.03.2011 11:19
Fajny pomysł. Na pewno są pyszne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak